3 tips om je Amstelveense huis optimaal te verkopen

tip amstelveens huis verkopen

Het is zover! Je hebt eindelijk je ultieme droomhuis in Amstelveen gevonden, en het enige wat nog moet gebeuren is het verkopen van je ex-droomhuis. Gelukkig is het snel verkopen van je woning in Amstelveen niet echt een probleem, maar je wilt natuurlijk wel de hoogste verkoopprijs. Daarom onze belangrijkste tips om je huis eruit te laten springen op de Amstelveense woningmarkt.

Tip 1: Ruim je huis supergoed op

Deze tip klinkt nogal zwaar als je zelf een rommelkont bent, maar gelukkig bedoelen we ook alleen opruimen voor de verkoop. Rommel oogt gewoon slecht en doet afbreuk aan je mooie woning. Gooi alles desnoods in een grote kast maar zorg dat in je huis niet veel spullen staan en rommelig oogt.

Tip 2: Zorg voor een schoon huis

Ramenlappen is niemands hobby, maar zeker in de zomer vallen vuile ramen erg snel op. Zorg dat dit klusje goed wordt gedaan, en let ook op vieze of loszittende kitrandjes of kastdeuren. Het zijn niet de grootste reparaties, maar kunnen potentiele Amstelveense huizenzoekers wel aan het twijfelen brengen. Zorg dat jouw woning ‘instapklaar’ is!

Tip 3: Maak je interieur ‘neutraal’

Sfeer is natuurlijk belangrijk voor een huiselijke sfeer tijdens de bezichtigingen. Maar zorg wel dat het zo minimaal mogelijk gepersonaliseerd is. Een hele deur voor polaroids of een hele vensterbank vol fotolijstjes is niet belangrijk voor potentiele kopers en kan zelfs averechts werken, hoe leuk je ook bent. Daarom is de algemene tip om je interieur zo neutraal mogelijk te houden, dat verkoopt het best.

Als je deze 3 eerste stappen hebt voltooid kun je onze fotograaf laten komen voor de fotopresentatie en kan je huis worden aangemeld voor de verkoop. Zorg ervoor dat je voor de bezichtigingen alles zoveel mogelijk hebt zoals op de foto, zodat je huis niet opeens tegenvalt. Want ook al is het een mooie verkopersmarkt, hoe meer geïnteresseerden, hoe beter vaak de biedingen zullen zijn.