Aannemer Amstelveen

Zoekt u een ervaren aannemer in Amstelveen? Dan bent u bij ons vaste bouwbedrijf op het juiste adres. Een volledig renovatieproject, zoals wij die als makelaar zoveel zien in Amstelveen, weten zij binnen drie maanden te klaren. We laten je graag kennissmaken met aannemersbedrijf MZ Bouw.

  • Zeer ervaren aannemer
  • Prettige communicatie
  • Transparante offerte
bouwbedrijf amstelveen
Aankoopmakelaars Amstelveen

Offerte van MZ Bouw?

Zoekt u een ervaren aannemer in Amstelveen? Dan bent u bij ons vaste bouwbedrijf op het juiste adres. Een volledig renovatieproject, zoals wij die als makelaar zoveel zien in Amstelveen, weten zij binnen drie maanden te klaren. Waarom aannemersbedrijf MZ Bouw, want hierover gaat het, in onze ogen zo goed is, leggen wij u graag uit.

MZ Bouw is opgericht door Marcin Ziecina, een echte Poolse vakman die al een kleine 20 jaar in Nederland actief is en daardoor ook het Nederlands (en Engels) uitstekend beheerst. Daarnaast communiceert hij bijzonder ook goed tijdens het gehele traject, waardoor je veel rust ervaart tijdens je verbouwing.

MZ Bouwbedrijf Amstelveen

Omdat MZ Bouwbedrijf Amstelveen al zolang in onze gemeente en omgeving actief is, heeft hij de meeste woningtypes al meerdere keren voorbij zien komen. Hierdoor weet hij zeer goed alle technische mogelijkheden uit te leggen en bovendien kan hij dankzij deze ervaring een scherpe én complete offerte zonder verrassingen uitbrengen. Kom daar nog maar eens om tegenwoordig.

aannemer amstelveen

Bijna klaar: renovatie Bevelandselaan 23 in Amstelveen.

Helaas zien wij te vaak dat mensen de boot ingaan doordat zij op basis van een mooie website en nepreviews een onervaren aannemer hebben gekozen die gaat voor het snelle geld. De beste aannemers van Amstelveen hebben echter geen ‘pixel-perfect’ website, omdat zij liever op de steiger staan om een mooie nieuwe opbouw te realiseren. Zo ook MZ Bouw.

Aannemersbedrijf Amstelveen

Omdat wij ‘fan’ van het werk van Marcin’s bouwbedrijf zijn, hebben wij hem aangeboden onder het kopje aannemersbedrijf Amstelveen wat aandacht te schenken op onze website, zodat meer Amstelveners met dit mooie aannemersbedrijf in aanraking komen.

Vraag hem maar eens naar al zijn recent uitgevoerde projecten én vraag zijn klanten maar eens naar hún ervaring met het bouwtraject. Een betere reclame en bevestiging voor deze vakman is er niet. Bij MZ Bouw kun je terecht voor:

  • Opbouw Amstelveen
  • Renovaties
  • Gevelbouw
  • Aanbouw Amstelveen
  • Dakkapellen
  • Verbouwingen

Ook een verbouwing in Amstelveen?

Heeft u een verbouwing in Amstelveen? Geef dan Marcin van MZ Bouw een telefoontje, en ervaar dat een verbouwing ook zonder zorgen uitgevoerd kan worden. Want verbouwen is al spannend genoeg, daar wil je geen zorgen over hebben!

MZ Bouw
Marcin Ziecina
Telefoon: 06-26353349
Email: info@mz-bouw.nl

Bouwbedrijf

Aannemingsbedrijf voor badkamer of dakkapel

Wil je een transparante offerte van een aannemingsbedrijf voor je nieuwe badkamer of dakkapel? Zoek dan niet verder in Bouwend Nederland. Van stucwerk in je herenhuis of een elektricien voor een nieuwe meterkast in een grachtenpand. Geen klus is te gek, ook voor moooie binnenhuisarchitectuur van een vakman vol groene energie.

Woningbouw en renoveren in Amstelveen onder architectuur

Renoveren in Amstelveen en wil je dit onder architectuur doen? Ook dit is geen probleem voor de Amstelveense aannemers. Mooi metselwerk, een gezellige slaapkamer, ook voor het plaatsen van een dakopbouw of een dakkapel.

Aannemingsbedrijf

MZ bouw is een ervaren aannemingsbedrijf die weet wat renoveren is. Voor verbouw kies je goede aannemers uit Amstelveen die komen met metselaars en elektriciens en timmermannen. Zo owrdt de aanbouw snel geplaatst of je nieuwbouw huis gemetseld. Ze hebben vele bouwprojecten gedaan met mooie voorbeelden met onderhoud.

Kortom, voor ieder project groot of klein moet je bij deze verbouwers zijn. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, woonkamer zolder of sanitair, MZ maakt er wat moois van, of het nu gaat om een penthouse van een miljoen of gewone huizen. Met deze klussers heb je geen Werkspot meer nodig!