Verhuurmakelaar Amstelveen

Zoekt u een betrouwbare verhuurmakelaar in Amstelveen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Profiteer van ons grote netwerk en ruime ervaring en vraag onze 100% vrijblijvende offerte aan.

  • Verhuur in Amstelveen en omgeving
  • Verhuur in Ouderkerk aan de Amstel
  • Verhuur in Aalsmeer en Uithoorn
verhuurmakelaar amstelveen
verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Amstelveen Offerte ontvangen?

Wie kan beter uw huis verhuren dan Verhuurmakelaar Amstelveen? Onze makelaars zijn al meer dan 20 jaar een begrip in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude en hebben zodoende een groot netwerk van woningzoekers als verhuur beheerders. Want je huis verhuren in Amstelveen doe je niet zomaar.

Makelaar Amstelveen

Makelaar Amstelveen is dankzij haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Onze verhuurmakelaars kennen alle ins en outs die komen kijken het verhuren van uw Amstelveense woning en zorgen bovendien dat uw huis binnen mum van tijd is verhuurd aan een betrouwbare huurder.

Direct onze verhuurmakelaar spreken?

Bel Amstelveen: 020 – 210 1923.

Van huurder screening tot expat onderhandeling

Bij onze makelaardij kunt u ook terecht voor de onderhandeling met expats, huurder screening alsmede het beheren van uw woning, het financieel en technisch vastgoedbeheer waardoor u volledig wordt ontzorgd bij het verhuren van uw woning(en). Wilt u zelf een woning huren in Amstelveen? Ook dan helpen wij u graag verder met ons grote aanbod huurhuizen in Amstelveen uit ons eigen verhuur makelaardij portfolio.

Hoe verhuur je een huis?

De eerste stap bij het verhuren is natuurlijk contact leggen met verhuurmakelaars Amstelveen. Onze makelaars selecteren de huurders zeer zorgvuldig; wij hebben liever 2 weken eventjes leegstand dan een onbetrouwbare huurder die zijn financiële verplichtingen niet nakomt of zelfs schade toebrengt aan een woning.

..Er bestaan ook moeilijkere huizen om te verhuren.. 

Nederlandse huurwet

Hebben wij de ideale huurder gevonden? Dan leggen wij de afspraken vast in een huurovereenkomst die tevens aan alle eisen van de Nederlandse huurwet. Tevens maken wij een professionele kosten-baten analyse, zodat u precies weet wat u onderaan de streep overhoud aan de verhuur van uw woning.

Waarom uw woning verhuren via onze makelaars?

Makelaar Amstelveen heeft alle diensten in huis die komen kijken bij een woning verhuren. Denk aan de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out van de huurder en alles daartussenin. En dat voor een vast, transparant en betaalbaar bedrag.

Waarom juist verhuren aan multinationals?

Uw woning verhuren in Amstelveen en omgeving is met onze verhuurmakelaars zeer snel en vakkundig geregeld. Onze experts beschikken over een breed netwerk van expats, particulieren en internationale bedrijven die doorlopend op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in Amstelveen, zowel gemeubileerde en gestoffeerde woningen en appartementen. De expats uit ons netwerk werken vaak bij grote multinationals en beschikken over een ruim huurbudget en zijn zeer betrouwbaar.

expat housing amstelveen

Verhuur aan expats

Vooral in Amstelveen is er steeds meer vraag naar verhuur aan expats, vanaf 6 maanden verhuren tot enkele jaren. Ons brede netwerk van huurders en de toenemende vraag naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen binnen Amstelveen, bieden u de mogelijkheid uw appartement of huis zeer snel te verhuren.

Tip van onze verhuurmakelaars

Bent u van plan om zelf als expat tijdelijk naar het buitenland te vertrekken, gaat u proef-samenwonen of staat uw huis te koop? Dan biedt de Leegstandswet en huisbewaring een uitkomst. Dankzij deze regels kunt u uw appartement of woning voor een bepaalde periode verhuren. Groot voordeel van deze constructie is dat u bij terugkeer altijd weer in uw eigen huis of appartement kunt gaan wonen.

Huurinkomsten

Verder kunt u met de huurinkomsten (die vaak snel meer dan €2.000 per maand bedraagt voor een eengezinswoning en €1.500 voor een appartement) de hypotheek of huur dekken en deze periode financieel makkelijker een periode overbruggen. Dit is dan ook de reden waarom wij veel aanvragen krijgen voor dergelijke huurcontracten.

Wat is de huurprijs in Amstelveen?

Het zal niemand ontgaan zijn: de economie draait hard en veel expats willen zich in het veilige en groene Amstelveen vestigen. Door deze grote vraag lopen de verhuurprijzen snel op, dus als wij nu €2.100 opschrijven kan dit volgende week alweer €500 hoger zijn. De verhuurprijs van uw woning is onder meer afhankelijk van de locatie, afmeting, aantal slaapkamers en oplevering. Ook wel of niet mogen delen speelt een rol.

Verhuurmakelaars

Wanneer je ervaren verhuurmakelaars zoekt ben je hier op het juiste adres. Met een pro-actief team kunnen we je overal in Amstelveen van dienst zijn. Of het nu gaat om aan de wijken Patrimonium in Elsrijk, Waardhuizen, Bovenkerk, Westwijk, Kronenburg, Uilenstede, Middenhoven of Ouderkerk aan de Amstel: onze verhuurmakelaardij koppelt uw huurwoning of vastgoed aan de juiste huurder. Heeft u nog vragen over de lokale huizenmarkt? Wij informeren u graag met onze housing service. Vul snel het formulier in.