Aankoopmakelaars vergelijken: hoe doe je dat?

aankoopmakelaars vergelijken

Je hebt besloten je droomhuis in Amstelveen te gaan kopen. Maar in deze oververhitte woningmarkt is het vinden van je droomhuis nog niet hetzelfde als het kopen van je droomhuis. Want ook al is financiering geen enkel probleem, er zijn nog veel meer kopers die op hetzelfde huis azen. De ervaren Aankoopmakelaars Amstelveen service van onze makelaardij kan dan het verschil maken.

Waarom aankoopmakelaars uit Amstelveen?

Onze aankoopmakelaars weten wat er op dit moment speelt in de Amstelveense woningmarkt. Aangezien er veel meer kopers dan verkopers zijn, is een klein beetje meer informatie hebben dan de rest van cruciaal belang. Niet zelfden wordt een woning in de stille verkoop verkocht, en bespaar je op die wijze het ‘dure’ overbieden op Funda woningen.

Hoe vind je jouw passende aankoopmakelaar?

De ene aankoopmakelaar is de andere niet. Wij hanteren zelf een nogal competitieve aanpak, wat door sommige klanten als te agressief kan worden ervaren. Voor ons is het snel kunnen kopen van een goed huis belangrijker dan rustig achterover leunen en eens zien wat er voorbijkomt. Want op zo’n manier ben je makkelijk twee jaar bezig. Te lang, vinden wij.

Aankoopmakelaar strategieën

Het is dus verstandig om enkele aankoopmakelaars in Amstelveen te bezoeken. Ga je voor onze competitieve aankoop of toch meer voor de conservatief ingestelde aankoopmakelaar? Door de verschillende aankoopmakelaars te bezoeken, hun tarieven te vergelijken en hun strategieën te bevragen, ontdek je jouw meest geschikte aankoopmakelaar voor het vinden van je gedroomde Amstelveense huis.

Aankoopmakelaar courtage en kosten

Veel aankoopmakelaars rekenen verschillende tarieven. De een werkt op basis van een aankoopmakelaar courtage (een percentage van de aankoopprijs), de ander op basis van een vaste kosten, of juist een combinatie van een vaste set-up fee én een courtage. Aankoopmakelaar courtages liggen vaak tussen de 1 en 1.5% in Amstelveen.

Een goede Amstelveense aankoopmakelaar kies je natuurlijk niet alleen op prijs, maar vooral op kwaliteit. Het is dan slim om de beste aankoopmakelaar offertes eruit te pikken en de bijbehorende makelaars uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Aankoopmakelaars vergelijken

Bij het vergelijken van Amstelveense aankoopmakelaars, speelt ook nog iets anders een rol: je gevoel. Het kopen van je huis doe je misschien maar enkele keren in je leven en er is veelgeld mee gemoeid. Je wilt daarom goed gevoel hebben bij je makelaar en frequent door hem op de hoogte worden gehouden van de voortgang.

Succesverhalen uit Amstelveen

Hierom is het belangrijk is om aankoopmakelaars uit Amstelveen eerst te vergelijken op basis van hun kosten en vervolgens een gesprek de doorslag te laten geven. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt op zowel verstand als gevoel. Vraag vooral om recente succesverhalen, want wie in de huidige markt veel kan aankopen die is pas een écht goede aankoopmakelaar.