Diensten

Veel mensen denken bij een makelaardij aan de verkoop van hun woning. Dat klopt. Maar naast het verkopen van huizen, helpen we je als aankoopmakelaar ook graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Als verhuurmakelaar zijn we een belangrijke schakel tussen huurders en vastgoedeigenaren.

Een full-service Amstelveense makelaardij

aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Ondersteuning van een aankoopmakelaar kent vele voordelen. Wij weten precies wat er in de regio Amstelveen speelt en kunnen u goed adviseren over de waardeontwikkeling.

Onze kennis van de lokale huizenmarkt en onderhandeling zorgt ervoor dat u de juiste prijs betaalt voor uw Amstelveense droomwoning. U koopt met een echte kenner.

Contact opnemen

verhuurmakelaar

Verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar bemiddelen wij bij de verkoop van een woning. Een verkoopmakelaar is voor de meeste mensen een slimme keuze bij de verkoop van het belangrijkste bezit.

Uiteraard betaalt u courtage, maar toch bespaart u geld. Een verkoopmakelaar heeft de juiste kennis van de te stellen vraagprijs, is onderhandelingsexpert en heeft juridische kennis.

Contact opnemen

taxaties

Verhuurmakelaar

Een verhuurmakelaar is uw adviseur en bemiddelaar bij de verhuur van een appartement of pand. Het inhuren van zo’n makelaar is voor veel beleggers geen overbodige luxe.

Immers, elke maand dat je nog geen huurder hebt gevonden, is een maand dat u huurinkomsten misloopt. Daarom levert het inhuren van verhuurmakelaars ook meer geld op dan het kost.

Contact opnemen

taxateur

Taxateur

Als taxateur stellen we een onafhankelijk waardeoordeel vast over woningen, gebouwen of grond. Belangrijk voor hypotheek verstrekkingen, verzekeringen of de fiscale waarde.

We kijken naar de grootte, het type en de indeling van objecten. Daarnaast zijn de ligging, het onderhoud en de waarde van naburige objecten aspecten die meewegen in de taxatie.

Contact opnemen