Over ons

Makelaar Amstelveen staat bekend om haar verfrissende en creatieve aanpak. Naast de reguliere makelaarsactiviteiten, zetten wij al jarenlang in op slimme online tools om vraag en aanbod sneller en beter te kunnen matchen. Hierdoor vinden aan- en verkopen steeds sneller plaats: vaak zelfs voordat een Amstelveense woning officieel op de markt komt.

We testen continu met big data, marketing automation en andere nieuwe technieken. Deze inspanning werpt duidelijk zijn vruchten af, want sinds 2001 is ons kantoor een begrip in de Amstelveense woningmarkt. Ons professionele team gaat alleen voor het beste resultaat en doen altijd hun uiterste best voor jou. Daar staan we voor!

Onze contactpersonen

makelaar Mariska

Mariska | Makelaar & eigenaresse

Mariska is een geboren en getogen Amstelveense en startte haar carrière als verkoopmakelaar in 2001. Zij heeft inmiddels alle strategieën voorbij zien komen en weet wat werkt voor jou.

Contact Mariska via 020 – 210 1923 of per mail op mariska@makelaaramstelveen.nl.

Contact opnemen

makelaar Floris

Floris | Aankoopmakelaar

Floris is sinds 2015 onze aankoopmakelaar. Dankzij zijn kennis van Amstelveens vastgoed en door net iets eerder op de hoogte te zijn dan de rest, weet hij zeer vaak een bod te laten slagen.

Contact Floris via 020 – 210 1923 of per mail op floris@makelaaramstelveen.nl.

Contact opnemen