Aankoopmakelaar Amstelveen

Met onze Aankoopmakelaar Amstelveen service vindt u altijd een heerlijke woning die bij uw budget past. De afgelopen 12 maanden hebben wij 100% van onze opdrachtgevers kunnen helpen met een geslaagde aankoop! Wilt u ook 100% zeker aankopen? Vertrouw dan op Makelaar Amstelveen.

  • Bekijk als eerste het woningaanbod van Amstelveen
  • Ervaren Amstelveense aankoopmakelaars met 20 jaar ervaring
  • Volledige begeleiding: van zoeken tot de begeleiding van uw aankoop
aankoopmakelaar amstelveen
Aankoopmakelaars Amstelveen

Aankoopmakelaar spreken?

Zoekt u zeer goed ingevoerde aankoopmakelaars in Amstelveen? Dan bent u bij Makelaar Amstelveen op het juiste adres. Wij zijn niet alleen al jarenlang een vertrouwde aankoopmakelaardij in Amstelveen, maar ook zeer actief als het gaat om aankopen van huizen voor klanten. Zoals u waarschijnlijk weet is een goed netwerk hierbij key in onze zeer krappe woningmarkt. Net iets eerder op de hoogte zijn, net iets meer kennis van de markt om een bod te laten slagen. En met succes.

Aankoopmakelaars Amstelveen

In heel Nederland is de huizenmarkt hectisch, maar wij als aankoopmakelaars uit Amstelveen kunnen vertellen dat het de laatste maanden in Amstelveen zelfs hectischer is dan in Amsterdam. Hoe dit komt? Veel jonge Amsterdamse gezinnen zijn op zoek naar een groene, veilige omgeving voor hun kinderen en Amstelveen komt dan als eerste in beeld. Mensen die in Amsterdam werken kunnen vanuit Amstelveen op de fiets naar hun werk.

Aankoopmakelaar kosten

Aankoopmakelaar kosten zijn eigenlijk niet eens zo relevant. Dit leggen wij u graag uit. Omdat de huizen in Amsterdam op dit moment erg hoog geprijsd zijn, nemen veel van die Amsterdamse gezinnen een aanzienlijke overwaarde mee naar onze gemeente, wat een flink prijsopdrijvend effect heeft. Daarom bewandelt Aankoopmakelaars Amstelveen hele andere routes, zoals huizen in de stille verkoop voor u te bemachtigen. Hierdoor wordt regelmatig € 100.000,- bespaart. Kortom, bespaart u liever €1.000 op de kosten van uw aankoopmakelaar, of heeft u liever een iets duurdere aankoopmakelaar die u een ton bespaart?

Creatieve out-of-the-box aankoopmakelaars in Amstelveen.

Creatieve aankoopmakelaars in Amstelveen

Voor veel mensen worden echt moedeloos van het zeer beperkte woningaanbod op Funda. Gelukkig is Amstelveen een grote gemeente waar – ook in deze drukke woningmarkt – voor iedereen nog een huis te vinden is. Door anders te werken dan ‘de rest’ en out-of-the-box te denken zal het lukken om uw droomwoning te bemachtigen. Wij hebben enkele fulltime aankoopmakelaars in Amstelveen, die vanzelfsprekend meer insights hebben dan een makelaardij die zo nu en dan een aankoopklant of bouwproject bedient. Wij zijn bovendien 100% lokaal door alleen te werken in deze regio’s:

  • Uithoorn
  • Amstelveen
  • Nes aan de Amstel
  • Ouderkerk aan de Amstel

Offerte van Aankoopmakelaar Amstelveen

Aankoopmakelaar Amstelveen heeft alle kwaliteiten in huis om uw droomwoning te bemachtigen. Maar natuurlijk is de ene wens net iets tijdrovender dan de andere wens. Daarom maken wij graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Iedere opdrachtgever kan rekenen op onze betrouwbare tips en adviezen en een goede communicatie en bereikbaarheid, zelfs in de weekenden. Door net een tandje harder te rennen dan de rest is weet Makelaar Amstelveen uw ideale woning te bemachtigen. Want de tijd van rustig overleunen en eventjes een huis aankopen, die tijd ligt al een tijdje achter ons.

Aankoopmakelaardij Amstelveen

Aankoopmakelaars sinds 2001

Aankoopmakelaardij Amstelveen is niet aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM, ERA, MVA of VBO. Dit kan een meerwaarde zijn tijdens uw onderhandeling: wij zijn nergens aan gebonden, en kunnen voor de koper harder lopen dan een makelaardij van een branchevereniging. Ook kennen onze makelaars alle specialisten voor uw hypotheek of een taxateur voor uw vastgoed taxatie. Wilt u als koper eerder naar een woning dan de advertentie op Funda? Dit is voor ons als broker vaak geen probleem. Of u een woning wilt aankopen op de Amsterdamseweg, Keizer Karelweg, de Meander of in de wijken Westwijk, Kronenburg in Amstelveen, wij vinden uw droomhuis. Of u nu expat bent of een geboren en getogen Amstelvener: Aankoopmakelaar Amstelveen is úw adres.