Wat is Funda compleet?

wat is Funda compleet

Funda Compleet is een bundel tools om jouw woning perfect op Funda te kunnen presenteren. En zoals we allemaal weten worden de meeste huizen gevonden op Funda. Op Funda nog beter met jouw huis zichtbaar zijn kan zich dus letterlijk uitbetalen.

2D foto’s op Funda

Er worden 2D foto’s van iedere ruimte in je huis gemaakt. Het verschil tussen professionele foto’s en zelfgemaakte foto’s is natuurlijk groot. Dankzij een groothoeklens is de hele kamer zichtbaar zonder dat het onnatuurlijk aandoet. De nabewerking haalt belangrijke kleuren en details in je huis naar voren.

Ook de voorkant van de woning, het straatbeeld en de tuin worden meegenomen in de presentatie. Woon je aan het water of heb je een ander aantrekkelijk uitzicht? Dan zal de fotograaf natuurlijk vastleggen.

360 graden foto’s en virtuele tour

Naast gewone foto’s worden er ook 360 graden foto’s van iedere ruimte gemaakt. 360 graden foto’s zijn belangrijk om een duidelijker beeld van je woning te geven, nog voordat de bezichtigingen plaatsvinden. Door 360 graden foto’s te koppelen tot een zogenaamde virtuele tour, kunnen geïnteresseerden online al een rondje door je huis maken.

2D en 3D plattegronden op Funda

Zonder plattegrond is het voor potentiële kopers natuurlijk moeilijk om een goed beeld te krijgen van de juiste formaten. De plattegrond geeft een goed overzicht van de afmetingen en ruimtes in je huis en kan zowel als 2D als 3D bekeken worden. Op Funda staan plattegronden overigens per verdieping afgebeeld, waardoor het makkelijker is af te lezen.

Slideshow Video

De slideshow video is eigenlijk een video gemaakt van foto’s. De foto’s uit de professionele fotoreportage worden voorzien van een titel en achtergrondmuziek, waardoor je op een sfeervolle wijze de sterke punten van de woning laat zien.

Hoge ranking in zoekresultaten

Misschien nog wel het belangrijkste voor makelaars en verkopers is een hogere ranking in Funda met je huis. Jouw huis krijgt een hoger plekje in het overzicht, dan waar je normaliter zonder Funda Compleet zou staan.

Kortom, je woning wordt eerder gezien en hierdoor kun je meer bezichtigingen genereren. Want het blijkt namelijk dat huizen twee keer langer worden bekeken en dat er ook twee keer meer contact wordt op genomen met de makelaar dan woningen zonder Funda Compleet.