Amstelveen helpt huizen goedkoper isoleren

isolatie gemeente amstelveen

Door de flink stijgende gasprijzen is het isoleren van huizen actueler dan ooit. Maar waar moet je beginnen? Gelukkig kunnen Amstelveense aankoopmakelaars je helpen met enkele adviezen bij de de aankoop van je woning, maar als je eenmaal zelf aan de slag moet kan het lastig zijn. Reden te meer voor de gemeente Amstelveen om bewoners te helpen met een isolatieactie.

Goedkoper huizen isoleren

Alle woningeigenaren ontvangen van de gemeente een brief met alle informatie over isoleren. Met de actie wil de gemeente Amstelveen het verduurzamen van huizen makkelijker maken en uiteraard energiebesparing stimuleren. Het grote voordeel voor huizenbezitters is dat de gemeente extra scherpe prijzen kan bedingen door de isolatie aankopen te bundelen.

Beste isolatie installateurs

De isolatieactie wordt opgezet in samenwerking met het Regionale Energieloket. De isolatie specialisten van het Regionaal Energieloket hebben vervolgens verschillende installateurs bekeken. Op basis van criteria zoals prijs, kwaliteit, aanbod en ervaring zijn de beste isolatie installateurs gekozen die het isoleren van huizen uitvoeren.

Amstelveen helpt bewoners

De gemeente Amstelveen wil het inwoners gemakkelijk wil maken om energie te besparen. Deze isolatieactie helpt inwoners om eenvoudig de eerste stap te zetten. Door in te kopen met een grote groep huiseigenaren worden de voorwaarden van de isolatiemaatregelen gunstiger en de prijzen scherper.

Extra wooncomfort

De isolatiebedrijven voldoen aan strenge voorwaarden, waardoor kwaliteit, service en garantie worden gewaarborgd. Met deze actie wil de gemeente Amstelveen uiteraard ook het isoleren van woningen een extra impuls geven. Beter isoleren zorgt immers voor meer besparing op de energierekening en voor extra wooncomfort.

Speciale actiesite

Via de speciale actiesite kunnen huurders een gratis isolatiebon t.w.v. €60 aanvragen om bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop aan te schaffen. Ook kunnen huiseigenaren een online isolatiescan uitvoeren om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Het adres voor huiseigenaren in Amstelveen is: https://regionaalenergieloket.nl/amstelveen